Inspector (2 posturi) – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului CovasnaInspector (2 posturi)

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Covasna

29 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Covasna organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, de:

  • 1 post de inspector, clasa I, grad profesional asistent, nivel de studii superioare în cel puţin unul din domeniile: asistenţă socială/psiihologie/administraţie publică, vechime în specialitatea studiilor – minimum lan, la Compartimentul de evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap;
  • 1 post de inspector, clasa I, grad profesional asistent, nivel de studii superioare in domeniul asistenţă socială, vechime în specialitatea studiilor- minimum 1 an, la Compartimentul de internare în regim de urgenţă, telefonul pentru cazurile de urgenţă, Violenţă domestică.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

 

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 19 noiembrie 2018, ora 16.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 29 noiembrie 2018, ora 09.00: proba scrisă;
  • 06 decembrie 2018, ora 09.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Covasna din Sfântu Gheorghe, telefon: 0267/317.464.

Apply for this Job