Inspector (2 posturi) – Direcția Fiscală Locală SibiuInspector (2 posturi)

Direcția Fiscală Locală Sibiu

28 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Fiscală Locală Sibiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

• inspector asistent la Serviciul Executare Silită Persoane Fizice – 1 posturi.
• inspector superior la Serviciul Impozite şi Taxe Persoane Juridice – 1 post.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

• inspector asistent la Serviciul Executare Silită Persoane Fizice
studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ştiinţe economice, juridice sau administrative; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 7 ani;

• inspector superior la Serviciul Impozite şi Taxe Persoane Juridice
studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ştiinţe economice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 ianuarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 01 februarie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcția Fiscală Locală Sibiu, din Sibiu, str. S. Brukenthal nr. 2, Județul Sibiu, telefon 0269/208.934, e-mail adela.tomuta@sibiu.ro.

Apply for this Job