Funcționar public – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iași, Judeţul IașiFuncționar public

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iași, Judeţul Iași

12 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iași, Judeţul Iași, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie, în cadrul Compartimentului Achiziții Publice – Investiții – Patrimoniu – Administrativ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice, administrative;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 7 ani;
  • cunoștințe de operare PC (Microsoft Office, Adobe, etc.) – dovada cunoștințelor se va face în baza documentelor justificative.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 august 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Iași, strada Sfântul Sava nr. 19, județul Iași, telefon 0232.231.450.

Apply for this Job