Funcții publice – Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale Unitatea Teritoriala 515 din BucureștiFuncții publice

Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale Unitatea Teritoriala 515 din București

21 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale Unitatea Teritoriala 515 din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante de :

  1. consilier, clasa I, gradul profesional principal (2 posturi) din cadrul Compartimentului Financiar Contabilitate;
  2. referent, clasa III, gradul profesional superior din cadrul Compartimentului Financiar Contabilitate;
  3. consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Produse Industriale;
  4. consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Produse Agro-Alimentare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • Vechimea minimă în specialitatea studiilor este de 5, respectiv 7 ani pentru Compartimentul Financiar Contabilitate şi 7 ani pentru Compartimentele Produse Industriale, respectiv Produse Agro-Alimentare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 ianuarie 2019, ora 09.00 – proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale – Unitatea Teritoriala 515, București, str. General Berthelot nr. 31, sectorul 1, telefon 021/310.17.76.

Apply for this Job