Expert superior – Primăria Municipiului BucureștiExpert superior

Primăria Municipiului București

20 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuţie vacante,  de expert, clasa I, grad profesional superior din cadrul Serviciului Sănătate şi Securitate in Muncă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, din domeniul ştiinţe inginereşti s-au ştiinţe administrative;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani;
  • curs de perfecţionare în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă cu o durata de cel puţin 80 de ore;
  • competenţe de operare pe calculator, competenţe de nivel mediu de programare, dovedite cu atestat, diploma s-au certificat;
  • permis conducător auto categoria B.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 august 2018, ora 11.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului București din București, B-dul Regina Elisabeta, nr. 47, sector 5, telefon: 021/305.55.00, interior 2071.

descarca: anunt_20180720.pdf 92KB PDF

Apply for this Job