Expert superior – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret BihorExpert superior

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor

26 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de expert, clasa I, grad profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de 9 ani;
  • cunoştinţe operare PC: nivel mediu;
  • abilităţi, calităţi şi aptitudini necesare: operativitate şi receptivitate în soluţionarea lucrărilor repartizate, disciplina profesională, păstrarea confidenţialităţii, capacitatea de a lucra în echipă, capacitatea de analiză şi sinteză, creativitate şi iniţiativă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 septembrie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bihor din Oradea, str. Mihai Eminescu nr. 11, telefon: 0259/414.140.

Apply for this Job