Expert superior – Curtea de Apel GalațiExpert superior

Curtea de Apel Galați

4 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Curtea de Apel Galați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de expert, clasa I, gradul profesional superior, în cadrul Biroului Financiar – Contabil – Departamentul Economic, Financiar și Administrativ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, licenţiate în domeniul ştiinţelor economice;
  • vechime de minimum 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;
  • cunoştinţe de utilizare a calculatorului (Word, Excel) certificate printr-un document (atestat) de absolvire.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 octombrie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 06 noiembrie 2018, ora 10.00 – proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Curții de Apel Galați din Galați, str. Brăilei nr. 153, camera 402, din sediul Palatului de Justiție Galați, telefon: 0236/460.027, interior 244.

Apply for this Job