Expert superior – Casa Județeană de Pensii TulceaExpert superior

Casa Județeană de Pensii Tulcea

14 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa Județeană de Pensii Tulcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de expert, clasa I, grad profesional superior – Compartimentului Accidente de muncă şi boli profesionale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani;
  • cunoştinţe limba engleză – nivel bază (dovedite prin documente emise în condiţiile legii);
  • cunoştinţe operare PC – nivel bază (dovedite prin documente emise în condiţiile legii).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 14 ianuarie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 16 ianuarie 2019, ora 14.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Casei Județene de Pensii Tulcea, Strada Babadag nr.118, Loc. Tulcea, Telefon 0240/531.063; e-mail contact@cjptl.ro.

Apply for this Job