Expert superior – Casa Judeţeană de Pensii HunedoaraExpert superior

Casa Judeţeană de Pensii Hunedoara

7 aprilie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa Judeţeană de Pensii Hunedoara organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de expert, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Compartimentului Comunicare şi relaţii publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • 9 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;
  •  cunoştinţe operare calculator, nivel bun.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 08 mai 2017, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la Casa Judeţeană de Pensii Hunedoara, cu sediul în Deva, bulevardul Decebal, bloc A1 sau la telefon 0254/219094, 0254/211031, int. 140.

Apply for this Job