Expert I debutant – Ministerul Fondurilor Europene din BucureștiExpert I debutant

Ministerul Fondurilor Europene din București

22 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Ministerul Fondurilor Europene din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de expert, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul coordonare SMIS.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de licență cibernetică, statistică și informatică economică/informatică/calculatoare și tehnologia informației;
  • cunoștințe de operare PC (SQL, Windows, Microsoft Office – Word, Excel, Outlook, Internet Explorer) – nivel mediu;
  • cunoașterea limbii engleze – nivel mediu;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – nu este cazul.
  • Testarea cunoștințelor de IT și limbă străină se va realiza în cadrul probelor de concurs.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare la sediul Ministerului Fondurilor Europene din București, din București, șos. București-Ploiești nr. 1-1B, clădirea BASP Victoria, sectorul 1, telefon 0752/196.138.

Apply for this Job