Expert I debutant – Ministerul Finanțelor Publice din BucureștiExpert I debutant

Ministerul Finanțelor Publice din București

11 ianuarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Ministerul Finanțelor Publice din București organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante,  de expert, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Direcției de politici publice și monitorizare acte normative.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă/studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă. în domeniul științelor sociale – științe economice/juridice/politice.
  • aplicații tip Office (editor de texte, prezentări, calcul tabelar), e-mail – nivel mediu, cunoștințe care se vor testa la probele de concurs;
  • limba engleză – citit, scris, vorbit: nivel mediu, cunoștințe care se vor testa la probele de concurs.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 februarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Ministerul Finanțelor Publice din București, Bd. Libertăţii nr. 16, sector 5, telefon 021/319.97.59, int. 1214.

Apply for this Job