Expert, grad profesional superior și expert, grad profesional principal (2 posturi) – Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, BucureștiExpert, grad profesional superior și expert, grad profesional principal (2 posturi)

Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, București

12 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, București, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

1.Expert, grad profesional superior – Serviciul Tehnic -1 post;

2.Expert, grad profesional principal – Serviciul Tehnic -1 post.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

1.Expert, grad profesional superior – Serviciul Tehnic -1 post:

  • vechimea minimă în specialitatea studiilor – 7 ani;
  • pregătirea de specialitate: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe inginereşti – domeniul ingineria instalaţiilor.

2.Expert, grad profesional principal – Serviciul Tehnic -1 post:

  • vechimea minimă în specialitatea studiilor – 5 ani;
  • pregătirea de specialitate: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe administrative.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 15 noiembrie 2018, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul sediul Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, din bd. Naţiunile Unite nr. 1, bl. 108 A, telefon 021.371.50.50, interior 123, e-mail alexandra.micu@amccrs-pmb.ro.

Apply for this Job