Expert debutant – Primăria Municipiului AiudExpert debutant

Primăria Municipiului Aiud

26 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Aiud, Județul Alba, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de expert, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Direcţiei Tehnice, Compartiment Strategii de informatizare din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Aiud.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de ştiinţă: matematică; ramura de ştiinţă: informatică: ramura de ştiinţă: inginerie electrică, electronică şi telecomunicaţii; ramura de ştiinţă: ingineria sistemelor, calculatoare şi tehnologia informaţiei;
 • cunoştinţe PC – nivel avansat:
  • calculatoare personale – arhitectură, componente, caracteristici, periferice, diagnosticare defecte;
  • configurare şi administrare reţele LAN bazate pe sisteme de operare Microsoft Windows 2012 Server;
  • administrare sisteme de operare Windows 7, Windows 8 şs Windows 10;
  • instalare şi utilizare a produselor pachetelor MS Office 2007 – 2016 – Word, Excel. PowerPoint, Access, Outlook.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 29 august 2017, ora 09:00: proba suplimentară de testare a cunoștințelor IT;
 • 29 august 2017, ora 12:00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Aiud, Județul Alba, din str. Cuza Vodă, nr. 1, camera 22, telefon 0258/861.310, interior 1013.

Apply for this Job