Expert debutant – Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului HunedoaraExpert debutant

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Hunedoara

26 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Hunedoara organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de expert, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului achiziţii publice – Serviciul economic-administrativ – Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechimea minimă necesară de 0 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Hunedoara, din Deva, str. 22 Decembrie nr.58, telefon: 0254 211 848.

Apply for this Job