Expert asistent – Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană SuceavaExpert asistent

Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Suceava

29 ianuarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Suceava organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuţie, temporar vacante de expert, clasa I,  grad profesional asistent, la Compartimentul Avize/Autorizări din cadrul D.S.P. Suceava.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ingineria produselor alimentare;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 14 februarie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava şi la nr. de telefon 0230/514.557 interior 111.

Apply for this Job