Expert asistent – Agenţia Naţională de IntegritateExpert asistent

Agenţia Naţională de Integritate

10 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Naţională de Integritate organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de expert, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Implementare Fonduri Structurale, Studii și Strategii – Direcția Comunicare, Relații Publice și Strategie din cadrul Direcției Generale Juridice, Relații Publice și Comunicare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, din domeniul științelor economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 15 iulie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate – cu sediul în București, bd. Lascăr Catargiu nr.15, sectorul 1, telefon 0372.069.869, interior 134.

Apply for this Job