Director medical – Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud, județul AlbaDirector medical

Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud, județul Alba

5 noiembrie 2021

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud, str. Ecaterina Varga nr. 6, județul Alba organizează concurs, conform H.G. nr. 284/2007 cu modificările și completările ulterioare, pentru ocuparea funcției specifice Comitetului Director:

  • director medical.

Condițiile generale de participare la concurs sunt cuprinse în art. 3 pet (2) din H.G. nr. 284/2007 cu modificările și completările ulterioare.

Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs sunt:

  • absolvent de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină;
  • sunt confirmați cel puțin medic specialist;
  • au minimum 5 ani vechime în specialitatea respectivă.

Concursul se va desfășura la Sala de ședință a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba, situată în Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 68, astfel;

  • proba scrisă va avea loc în data de 08 decembrie 2021, ora 10.00;
  • susținerea proiectului de specialitate și interviul de selecție vor avea loc în dala de 13 decembrie 2021, ora 10.00.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până la data de 26 noiembrie 2021, ora 14.00, la Biroul Resurse Umane din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, str. Ecaterina Varga nr. 6.

Condițiile de participare și de desfășurare a concursului, bibliografia și alte date necesare se afișează la sediul Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud și pe site-ul www.sanatoriultbcaiud.ro.

Relații suplimentare se pot obține la sediul spitalului, la secretariatul comisiei de concurs sau la telefon 0258/861.302, interior 120.

descarca: Anunt-concurs-_-M-Oficial-DIR.MEDICAL__.doc 44KB DOC

Apply for this Job