Director medical şi director de îngrijiri (2 posturi) – anatoriul Balnear şi de Recuperare TechirghiolDirector medical şi director de îngrijiri (2 posturi)

anatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol

12 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol, anunţă organizarea concursului pentru ocuparea funcţiilor specifice comitetului director – director medical şi director de îngrijiri, în data de 05.11.2018 la sediul Sanatoriului Balnear şi de Recuperare, Techirghiol, str. Dr. Victor Climescu nr. 34 – 40.

Dosarele de înscriere se depun la secretarul comisiei de concurs – şeful serviciului resurse umane al sanatoriului, între orele 8.00 -15.00, până la data de 29.10.2018 ora 15.00.

Informaţii suplimentare privind condiţiile de participare, bibliografia şi temele de proiect se obţin de la serviciul resurse umane, tel.0241/481757, 0241/481721 persoană de contact – dl. Darius Dobrin şi de pe site-ul instituţiei.

Condiţii de înscriere:

  • criterii specifice pentru directorul medical:
  • sunt absolvetiţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină;
  • sunt confirmați cel puţin medic specialist;
  • au minimum 5 ani vechime în specialitatea respectivă.
  • criterii specifice pentru directorul de îngrijiri:
  • sunt asistenţi medicali generalişti principali sau asistenţi medicali principali în specialitatea unităţii sanitare pentru unităţile care asigură asistenţă medicală într-o singură specialitate;
  • au cel puţin 2 ani vechime ca asistenţi medicali principali;
  • sunt absolvenţi de învăţământ universitar de lungă sau scurtă durată, cu diplomă de licenţă/absolvire.

Concursul se va desfăşura la sediul unităţii în data de 05.11.2018 începând cu ora 10.00 – proba scrisă (verificarea cunoştinţelor din legislaţia specifică postului), precum şi susţinerea proiectului şi interviul de selecţie.

Apply for this Job