Director medical – Spitalul Municipal Râmnicu Sărat



Director medical

Spitalul Municipal Râmnicu Sărat

16 ianuarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Spitalul Municipal Râmnicu Sărat organizează concurs pentru ocuparea funcției specifice Comitetului Director de director medical.

Concursul va avea loc la sediul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat în data de 11.02.2019, ora 10.00 – proba scrisă, ora 13.00 – susținerea proiectului de management și ora 15.00 – proba interviu.

Condițiile de participare, la concursul menționat mai sus, sunt cele prevăzute în art. 3 din Ordinul nr. 284/2007, actualizat, precum și cele specifice, și anume:

  • pentru funcția de director medical:
    • sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de
    • licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină;
    • sunt confirmați cel puțin medic specialist;
    • au minimum 5 ani vechime în specialitatea respectivă.

Aceste condiții de participare la concurs se vor afișa la sediul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, precum și pe site-ul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat www.spitalrms.ro.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până la data de 1 februarie 2019 inclusiv, ora 13.00, la sediul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat și la numărul 0238561231 (persoana de contact – Plcștiu Pctruș).

Apply for this Job