Director îngrijiri – Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta“Director îngrijiri

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta“

28 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta“ organizează concurs pentru ocuparea următorului post vacant, perioadă determinată:

  • 1 post – director de îngrijiri – post vacant – Comitet director.

Formularul de înscriere se pune la dispoziția candidaților prin Registratura Institutului sau secretariatul comisiei de concurs din cadrul Serviciului R.U.N.O.S.

Dosarele de concurs se depun la sediul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, din București. Șos Viilor nr. 90, sectorul 5, în perioada 1 iulie 2019 – 12 iulie 2019, la dna Musat Rely Nicoleta – cc. Serviciul RUNOS, între orele 08.00 -14.00, tel. nr. 021/335.69.10, int. 2553.

Criteriile specifice necesare pentru ocuparea postului scos la concurs:

  1. a) pentru director de îngrijiri:
  • sunt asistenți medicali generaliști principali;
  • au cel puțin 2 ani vechime ca asistenți medicali generaliști principali;
  • sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă sau scurtă durată, cu diplomă de licență/absolvire;
  • în cazul spitalelor de specialitate care asigură asistență medicală într-o singură specialitate, prin excepție de la alin. (3). lit. c), la concursul pentru ocuparea postului de director de îngrijiri pot participa și asistenți medicali/moașe în specialitatea unității sanitare respective, care au cel puțin 2 ani vechime ca asistenți medicali/moașe principali și sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă sau scurtă durată, cu diplomă de licență/absolvire.

Tipul probelor de concurs:

  • proba scrisă, proba de susținere a proiectului de specialitate și interviul.

Concursul se va desfășura după cum urmează:

  • proba scrisă – test-grilă de verificare a cunoștințelor, probă eliminatorie, în data de 22.07.2019, ora 09.00. la sediul central din Șos. Viilor nr. 90;
  • proba de susținere a proiectului de specialitate, în data de 23.07.2019, ora 09.00, la sediul central din Șos. Viilor nr. 90;
  • interviul de selecție – în scopul aprecierii abilităților candidatului de îndeplinire a atribuțiilor funcției de director de îngrijiri, în data de 24.07.2019, ora 09.00, la sediul central din Șos. Viilor nr. 90.

Informații suplimentare pe site-ul institutului www.marius-nasta.ro.

Apply for this Job