Director financiar-contabil – Spitalul de Recuperare „Sf. Gheorghe” BotoșaniDirector financiar-contabil

Spitalul de Recuperare „Sf. Gheorghe” Botoșani

23 noiembrie 2020

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Spitalul de Recuperare „Sf. Gheorghe”, cu sediul în Botoșani, Calea Națională nr. 2, județul Botoșani, organizează concurs/examen pentru ocuparea funcției specifice comitetului director al unității, după cum urmează:

  • 1 post de director financiar-contabil.

La concurs/examen se pot înscrie candidații care îndeplinesc, cumulativ, următoarele criterii:

  • sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic;
  • au cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor;
  • dețin certificatul de atestare a cunoștințelor dobândite în domeniul Sistemului european, de conturi, precum și de cunoaștere a reglementarilor europene în domeniu.

Concursu/examenul pentru ocuparea funcțiilor specifice comitetului director – director financiar-contabil – al unității se va organiza în data de 22.12.2020, ora 09.00, testul grilă/proba scrisă, ora 13.00, susținerea orală a proiectului de specialitate, ora 14.00 – interviul de selecție, la sediul unității.

Data limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 14.12.2020, ora 14.00.

Bibliografia pentru concurs și temele-cadru pentru proiectul de specialitate se afișează la sediul Spitalului de Recuperare „Sf. Gheorghe”, Botoșani, și se publică pe site-ul spitalului – www.spitalbt-sfgheorghe.ro.

Relații suplimentare se pot obține la telefon 0231/512822 – Biroul Resurse Umane, persoană de contact – Costea Mihaela, tel. 0731.020.811,

e-mail runos@spitalbt-sfgheorghe.ro.

descarca: anunt113.pdf 4.3MB PDF

Apply for this Job