Director executiv – Primăria Orașului Voluntari, Județul IlfovDirector executiv

Primăria Orașului Voluntari, Județul Ilfov

12 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Orașului Voluntari, Județul Ilfov, organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de director executiv – Direcția de Poliție Locală Voluntari.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 66 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • sa fie absolvenți de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice:
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 7 ani;
  • sa fie numiți într-o funcție publică de clasa I;
  • să nu aibă în. cazierul administrativ o sancțiune disciplinara neradiată în condițiile prezentei legii.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 mai 2019: termenu limită pentru depunerea dosarelor;
  • 14 mai 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarul de înscriere la concurs se depune la sediul unităţii în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului și trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 143 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, modificată şi completată de HG nr. 1173/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Orașului Voluntari, din bd. Voluntari, nr. 74, Județul Ilfov, telefon: 031/403.61.85, e-mail primaria-voluntari@primaria-voluntari.ro..

Apply for this Job