Director executiv – Primăria Oraşului Chişineu-CrişDirector executiv

Primăria Oraşului Chişineu-Criş

28 noiembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Chişineu-Criş, Judeţul Arad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de cdirector executiv în cadrul Direcţiei Administraţie Publică, Primăria Oraşului Chişineu-Criş.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţe administrative sau juridice şi studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii,
  • vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice este minimum 3 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 decembrie 2017, data și ora interviului vor fi comunicate ulterior;
  • 27 decembrie 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • 28 decembrie 2017, ora 10.00: proba intterviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Oraşului Chişineu-Criş, cu sediul în Chişineu-Criş, Str. Înfrăţirii nr. 97, judeţul Arad, telefon 0257/350098, e-mail primariachcris@yahoo.com..

Apply for this Job