Director executiv – Primăria Municipiului BacăuDirector executiv

Primăria Municipiului Bacău

29 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Bacău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere,  vacante, de director executiv – Direcția Tehnică.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite eu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești;
  • studii de masterat sau studii postuniversitare absolvite în domeniul științelor inginerești, management sau administrativ;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 iunie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 27 iunie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • 01 iulie 2019: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Bacău din Bacău, str. Mărășești nr. 6, Județul Bacău, telefon 0372.348.125.

Apply for this Job