Director executiv – Consiliul Judeţean DoljDirector executiv

Consiliul Judeţean Dolj

11 mai 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Consiliul Judeţean Dolj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de director executiv, gradul II, din cadrul Direcţiei Juridice, Administraţie Locală, Secretariat a Aparatului de Specialitate al Consiliului Judeţean Dolj.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramura de ştiinţe – ştiinţe juridice, specializarea – drept;
  • studii de masierat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice; minimum 3 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 mai 2018, ora 16.00: termen limită de depunere a dosarelor;
  • 14 iunie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Consiliul Judeţean Dolj din Craiova, Calea Unirii, nr.19, camera 1, telefon 0251/408.266, e-mail personalcjdolj@yahoo.com.

Apply for this Job