Director executiv – Aparatul de Specialitate al Primarului Sectorului 4, BucureștiDirector executiv

Aparatul de Specialitate al Primarului Sectorului 4, București

12 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Aparatul de Specialitate al Primarului Sectorului 4, București, organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de director executiv – Direcția Achiziții Publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 66 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani;
  • să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I;
  • să îndeplinească cerințele specifice prevăzute în fișa postului;
  • să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 mai 2019, ora 15.30: termen limită de depunere a dosarelor;
  • 14 mai 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarul de înscriere la concurs se depune la sediul unităţii în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului și trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 143 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, modificată şi completată de HG nr. 1173/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Sectorului 4, Bd. Metalurgiei nr. 12-18, Grand Arena, etaj I, sectorul 4, Bucureşti, telefon 021/335.92.30, interior 145/146, e-mail resurseumane@ps4.ro.

descarca: 1204-3-4.pdf 2.26MB PDF

Apply for this Job