Director executiv adjunct – Primăria Municipiului FocşaniDirector executiv adjunct

Primăria Municipiului Focşani

20 septembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Poliţia Locală a Municipiului Focşani, județul Vrancea, organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere, vacante, de director executiv adjunct, gradul II, la Poliţia Locală a Municipiului Focşani.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii
    superioare de lungă durată, absolvite eu diploma de licență sau echivalentă într-una din ramurile de ştiinţă: Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică, Ştiinţe economice, Ştiinţe juridice, Ştiinţe administrative
  • studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, absolvite în condiţiile legii;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani;
  • cunoştinţe de operare PC – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 octombrie 2017, ora 10:00: proba suplimentara de testare a cunoştinţelor PC;
  • 24 octombrie 2017, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare la Poliţia Locală a Municipiului Focşani cu sediul în Focşani, strada Cuza Vodă nr.43, județul Vrancea, telefon 0237/215.005, interior 22.

Apply for this Job