Director executiv adjunct – Casa Județeană de Pensii AlbaDirector executiv adjunct

Casa Județeană de Pensii Alba

6 august 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa Județeană de Pensii Alba organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de Director executiv adjunct al Casei Judeţene de Pensii Alba – Directia Economică, Evidenţă Contribuabili.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 66 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I;
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice;
  • să fie absolvenţi cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani;
  • să nu aibă o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile prezentului Cod administrativ.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 septembrie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Locaţia de desfăşurare a concursului: Bucureşti, sediul CNPP, Strada Latină, nr.8, Sector 2

Dosarul de înscriere la concurs se depune la sediul unităţii în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului și trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 143 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, modificată şi completată de HG nr. 1173/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Casei Judeţene de Pensii Alba, Alba Iulia, str. Tudor Vladimirescu nr. 61, judeţul Alba, telefon 0258/811.531 sau 021.316.24.33, fax:021.316.94.96; e-mail: silviu.stancu@cnpp.ro.

Apply for this Job