Consilieri (2 posturi) – Primăria Orașului Negru VodăConsilieri (2 posturi)

Primăria Orașului Negru Vodă

9 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Orașului Negru Vodă, Județul Constanța organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuție  vacante după cum urmează:

  1. consilier juridic, clasa 24, gradul profesional debutant, coeficient de ierarhizare 1,77,  din cadrul Compartimentului Juridic;
  2. consilier, clasa 24, gradul profesional debutant, coeficient de ierarhizare 1,77 din cadrul Serviciului Economic și Resurse Umane – Compartimentul Impozite și Taxe Locale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • consilier juridic, debutant – Compartimentul Juridic:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul drept.
  • consilier, debutant – Compartimentul Impozite și Taxe Locale:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 aprilie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 12 aprilie 2017, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Orașului Negru Vodă, Județul Constanța, telefon: 0241/780.195 – 104.

Apply for this Job