Consilier superior (2 posturi) – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor VâlceaConsilier superior (2 posturi)

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Vâlcea

26 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Vâlcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

  1. 1 consilier, clasa I, grad profesional superior la Serviciul Control Oficial Siguranţa Alimentelor (SCOSA);
  2. 1 consilier, clasa I, grad profesional superior la Serviciul Catagrafie, Înregistrare, Evaluare, Traces (SCIET).

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • Solicitanţii trebuie să facă dovada studiilor universitare de licenţă cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialitatea medicină veterinară şi o vechime în specialitatea funcţiei de minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 septembrie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Pentru relaţii suplimentare candidaţii se pot adresa Compartimentului resurse umane, de unde se poate procura bibliografia de concurs, telefon 0350.409.951 sau 0250.713.819.

Apply for this Job