Consilier superior – Unitatea Administrativ Teritorială - Oraş Curtici, județul AradConsilier superior

Unitatea Administrativ Teritorială – Oraş Curtici, județul Arad

26 iulie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Unitatea Administrativ Teritorială – Oraş Curtici, județul Arad, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuţie, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior – Serviciul Urbanism și Amenajarea Teritoriului – Compartimentul Tehnic.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul arhitectură, urbanism sau în domeniul construcțiilor;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 august 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 28 august 2019, ora 14.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei oraşului Curtici, str. Primăriei nr. 47, județul Arad, telefon 0257.464.004, interior 15 sau 0745.389.859.

Apply for this Job