Consilier superior și consilier principal (2 posturi) – Ministerul Comunicaţiilor şi Societății InformaționaleConsilier superior și consilier principal (2 posturi)

Ministerul Comunicaţiilor şi Societății Informaționale

29 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Ministerul Comunicaţiilor şi Societății Informaționale organizează concurs pentru ocuparea a 2 funcţii publice de execuţie vacante din cadrul Direcţiei Programe şi Proiecte, astfel:

 • 1 post consilier, clasa I, grad profesional superior:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramura de ştiinţe politice, domeniul relaţii internaţionale şi studii europene;
  • cursuri de perfecţionare în domeniul managementului de proiect sau evaluator proiecte fonduri europene, dovedite prin diplome/certificate de absolvire;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – 7 ani.
 • 1 post consilier, clasa I, grad profesional principal:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramura de ştiinţă ştiinţe juridice sau în domeniul fundamental ştiinţe umaniste şi arte – ramura de ştiinţe filologie;
  • cursuri de perfecţionare în domeniul resurselor umane dovedite prin diplome/certificate de absolvire;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – 5 ani.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 28 noiembrie 2018, ora 11.00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Detalii privind bibliografia de concurs se pot obţine de la Ministerul Comunicaţiilor şi Societății Informaționale cu sediul în Bucureşti, Bulevardul Libertăţii nr. 14, sectorul 5, telefon: 021.313.55.35.

Apply for this Job