Consilier superior – Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al Municipiului SibiuConsilier superior

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al Municipiului Sibiu

2 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al Municipiului Sibiu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior – Serviciul Evidența Persoanelor.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea drept sau administrație publică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 7 ani;
  • cunoștințe operare PC – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 septembrie 2018, ora 12:00: proba scrisă;
  • 07 septembrie 2018, ora 09:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al Municipiului Sibiu, din bd. Victoriei nr. 1-3, Brașov, telefon 0269.208.998.

Apply for this Job