Consilier superior – Primăria Oraşului Segarcea



Consilier superior

Primăria Oraşului Segarcea

7 decembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Segarcea, județul Dolj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție vacante, de consilier clasa I, grad profesional superior la Biroul Asistenţă Socială şi Registrul Agricol, în Aparatul de Specialitate al Primarului Oraşului Segarcea

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul agricol, respectiv facultatea de agronomie sau facultatea de horticulturii;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 08 ianuarie 2018, ora 09.00: proba scrisă;
  • 09 ianuarie 2018, ora 09.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Oraşului Segarcea, Strada Unirii nr. 52, județul Dolj, telefon 0251/210.750, e-mail prima.segarcea@gmail.com.

Apply for this Job