Consilier superior – Primăria Oraşului Chişineu-Criş, Judeţul AradConsilier superior

Primăria Oraşului Chişineu-Criş, Judeţul Arad

1 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Chişineu-Criş, Judeţul Arad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I grad profesional superior – Compartiment Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice;
  • vechime minimă în specialitate studiilor necesare ocupării postului: 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 31 octombrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 03 noiembrie 2018, ora 10.00: proba intterviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Oraşului Chişineu-Criş, cu sediul în Chişineu-Criş, Str. Înfrăţirii nr. 97, judeţul Arad, telefon 0257/350.098.

Apply for this Job