Consilier superior – Primăria Municipiului ZalăuConsilier superior

Primăria Municipiului Zalău

16 august 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Zalău, Județul Sălaj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Direcției tehnice – Serviciul Investiții, Achiziții Publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă dc licenţă sau echivalent în domeniul ştiinţelor inginereşti sau în domeniul ştiinţelor economice;
  • 9 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie de consilier grad profesional superior;
  • abilităţi, calităţi şi aptitudini necesare: confidenţialitate, obiectivitate, responsabilitate, profesionalism.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 septembrie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Zalău, Județul Sălaj, din Piața Iuliu Maniu, nr. 3, camera 30, telefon 0260/610.550, interior 162.

Apply for this Job