Consilier superior – Primăria Municipiului SibiuConsilier superior

Primăria Municipiului Sibiu

14 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Sibiu, județul Sibiu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier superior (atribuţii în domeniul relaţiilor externe) – Biroul Relaţii Externe şi Marketing.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor – minimum 9 ani;
  • cunoştinţe limbă germană nivel C1, scris şi vorbit;
  • cunoştinţe operare pe calculator – nivel mediu,
  • abilităţi în compunerea de texte.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 14 august 2017, ora 10/12:00: proba scrisă;
  • 16 august 2017: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, județul Sibiu, str. S. Brukenthal nr. 2, telefon 0269/208.835.

Apply for this Job