Consilier superior – Primăria Municipiului Piatra Neamţ, județul NeamțConsilier superior

Primăria Municipiului Piatra Neamţ, județul Neamț

13 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Piatra Neamţ, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie, vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional superior la Biroul Managementul Situațiilor de Urgență – Compartimentul Prevenire.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe inginereşti;
  • curs calificare – inspector protecție civilă;
  • cunoştinţe de operare PC (nivel mediu);
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiilor publice – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 iunie 2019, ora 10.00 proba cunoştinţe de operare PC ;
  • 25 iunie 2019, ora 11.00 proba scrisă;
  • data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Piatra Neamţ din str. Ştefan cel Mare nr. 6-8, telefon 0233/218.991, interior 219.

Apply for this Job