Consilier superior – Primăria Municipiului Câmpia Turzii, Județul ClujConsilier superior

Primăria Municipiului Câmpia Turzii, Județul Cluj

11 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii, Județul Cluj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior – Biroul Urbanism și Amenajarea Teritoriului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul științelor inginerești, specializarea construcții civile, industriale și agricole;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 martie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, Str. Laminoriştilor nr.2-4, Județul Cluj, telefon 0264/368.002, interior 140, e-mail srus@primariacampiaturzii.ro.

Apply for this Job