Consilier superior – Primăria Comunei Vorniceni, judeţul BotoșaniConsilier superior

Primăria Comunei Vorniceni, judeţul Botoșani

1 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Vorniceni, judeţul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartiment Cadastru.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 7 ani;
  • cunoștințe operare PC – nivel mediu (dovedite pe baza unor documente care sa ateste deținerea competențelor).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 septembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 19 septembrie 2018, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare la Primăria Comunei Vorniceni, judeţul Botoșani, telefon/fax 0231.563.533, 0768.906.972, e-mail primaria_vorniceni@yahoo.com.

Apply for this Job