Consilier superior – Primăria Comunei RăzvadConsilier superior

Primăria Comunei Răzvad

15 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Răzvad, județul Dâmbovița organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Biroului Contabilitate, Taxe și Impozite Locale, Compartiment Taxe și Impozite Locale -1 post.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • vechimea în specialitatea absolvită de minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 martie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 22 martie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se pot obține la Primăria Comunei Răzvad, cu sediul în Răzvad, Str. Principală nr. 350, judeţul Dâmboviţa, tel. 0245677516.

Apply for this Job