Consilier superior – Primăria Comunei GorbăneştiConsilier superior

Primăria Comunei Gorbăneşti

21 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Gorbăneşti, judeţul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartiment Agricol, Cadastru și Urbanism.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • nivel studii superioare, respectiv studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă sau echivalentă în domeniul agronomic;
  • vechime în specialitatea studiilor: nu se solicită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 ianuarie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 30 ianuarie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare la sediul Primăriei Comunei Gorbăneşti, cu sediul în localitatea Gorbăneşti, comuna Gorbăneşti, judeţul Botoşani, telefon 0231.545.148, e-mail: primariagorbanesti@yahoo.com.

Apply for this Job