Consilier superior – Primăria Comunei Dichiseni, județul CălărașiConsilier superior

Primăria Comunei Dichiseni, județul Călărași

31 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Dichiseni, județul Călărași, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior, în Compartiment finanţe- contabilitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani;
  • cunoştinţe operare/programare pe calculator – nivel de bază (word, excel, etc);

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 august 2018, ora 10:00, proba scrisă;
  • 03 septembrie 2018, ora 10:00, proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul Primăriei Dichiseni din Str. Lichireşti, nr. 72, comuna Dichiseni, judeţul Călăraşi, telefon 0242/313.637.

Apply for this Job