Consilier superior – Primăria Comunei DărmăneştiConsilier superior

Primăria Comunei Dărmăneşti

7 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Dărmăneşti, Judeţul Suceava organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă specializarea în ştiinţe economice;
  • permis de conducere categoria B;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 aprilie 2017, ora 10:00, proba scrisă;
  • 14 aprilie 2017, ora 10:00, proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Dărmăneşti din sat Măriței, nr. 575, Judeţul Suceava, telefon: 0230/551.532, e-mail: primaria_comdarmanesti@yahoo.com.

Apply for this Job