Consilier superior – Primăria Comunei Costești, Județul IașiConsilier superior

Primăria Comunei Costești, Județul Iași

25 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Costești, Județul Iași, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului agricol, fond funciar şi urbanism.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul agricultură;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani;
  • cunoştinţe de operare pe calculator, dovedite prin atestat, certificat sau diplomă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 noiembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul sediul Primăriei Comunei Costești, jud. Iași, Secretariatul comisiei de concurs – Compartimentul resurse umane, telefon: 0232/722.106, e-mail e-mail ad.primariacostesti@gmail.com.

Apply for this Job