Consilier superior – Primăria Comunei Cordăreni, Județul BotoșaniConsilier superior

Primăria Comunei Cordăreni, Județul Botoșani

11 septembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Cordăreni, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier, clasa I, gradul superior, la Compartimentul achiziţii publice, urbanism, amenajarea teritoriului şi autorizarea executării lucrărilor de construcţii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice sau juridice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani;
  • deplasări şi program prelungit, uneori.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 octombrie 2018, ora 11.00: proba scrisă;
  • 24 octombrie 2018, ora 11.00: proba interviu

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Cordăreni, Județul Botoșani, telefon 0231/624.120, e-mail primaria_cordeni@yahoo.com..

Apply for this Job