Consilier superior – Primăria Comunei CăianuConsilier superior

Primăria Comunei Căianu

1 septembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Căianu, judeţul Cluj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, gradul superior din cadrul Compartimentului stare civilă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă, în domeniul ştiinţe juridice, administraţie publică, asistenţă socială, sociologie;
  • vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului: 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 octombrie 2017, ora 11:00: proba scrisă;
  • 09 octombrie 2017, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Căianu, Strada Principală nr. 48, judeţul Cluj, telefon 0264/280.007.

Apply for this Job