Consilier superior – Primăria Comunei Albeni, Județul GorjConsilier superior

Primăria Comunei Albeni, Județul Gorj

15 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Albeni, Județul Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuţie temporar vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Compartimentului contabilitate, buget, finanțe, din Aparatul de Specialitate al Primarului Comunei Albeni, județul Gorj.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 februarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 28 februarie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Albeni, Județul Gorj, telefon 0253/274.484.

Apply for this Job