Consilier superior – Poliția Locală a Municipiului Odorheiu SecuiescConsilier superior

Poliția Locală a Municipiului Odorheiu Secuiesc

24 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Poliția Locală a Municipiului Odorheiu Secuiesc, Județul Harghita organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, grad profesional superior, clasa I, Comp. Tehnic, Economic, din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Odorheiu Secuiesc.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • nivelul studiilor – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul: contabilitate şi informatică de gestiune;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 noiembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 29 noiembrie 2018, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare la sediul Poliției Locale a Municipiului Odorheiu Secuiesc (Compartiment pregătire și evaluare a resurselor umane) Str. Bethlen Gábor, Nr.43, mun. Odorheiu Secuiesc, jud.Harghita; tel:0266-210-210, fax:0372-100-167, e-mail:office@pollocodh.ro;

Apply for this Job