Consilier superior – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel OradeaConsilier superior

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea

24 septembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior, la departamentul economico-financiar şi administrativ al Parchetului de pe lângă Tribunalul  Bihor.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 57 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, cu modificările și completările la zi;
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice;
  • cunoștinţe de operare pe calculator – nivel avansat (excelword, etc.).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 noiembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 08 noiembrie 2018, ora 12.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, din strada Aurel Lazăr nr. 12, județul Bihor, telefon: 021/311.40.50.

Apply for this Job